Rating: 5 sterren
1 stem

Recensies via instagram:


Melinde Witkamp:

RAWWRR! Ik wilde dat ook zo lekker kunnen uitspreken als Manon, met een zwoele klik in mijn ogen en een lichaam die yin en feminine kracht uitstraalt. Van binnenuit de oude overtuigen afbreken en zo echt in mijn yin en feminine kunnen groeien. Manon RAWR'S aan alle kanten en kan mij zoveel leren over hoe ik ook echt kan rawren! Ik geniet van dit proces en alle oude overtuigingen over hoe ik sensueel en echt vrouw mag zijn. Elke dag leer ik en blijf ik gestimuleerd worden door de inzichten, berichten en verhalen van Manon! Wauwww you human! Thank goddess you're here to guide me 💝🙏❤️

 

Anne Steltenpool:

Ten eerste is Manon al mijn hele leven een super inspirerende bron voor mij geweest. Ze weet mensen te prikkelen en echt over dingen na te gaan denken. Hierbij wist ik ook dat ik heel graag aan haar curses mee wilde doen. She Rawrs trekt je de eerste week gelijk al heerlijk uit je comfort zone. Wat ik het fijnste vind aan de curses is de zoom meetings met de groep. Hierin mag iedereen wat delen wat haar op het hart ligt. Want sharing is caring en daar leer ik ook het allermeeste van. Met elke dag een opdracht prikkelt ze me vaak om iets nieuws te gaan proberen om over iets na te denken. En hierdoor ben ik nu al achter dingen gekomen bij mijzelf wat veel meer aandacht verdient, waardoor ik sterker in mijn schoenen mag komen te staan en ook echt te laten zien wie ik ben. Er zijn nu nog 4 weken te gaan, en als ik kijk wat ik nu al heb ontdekt, ben ik benieuwd wat er nog allemaal mag gaan komen.

 

Anne van Muijlwijk:

Ik kwam bij Manon en She Rawrs terecht om m'n grenzen te verleggen op het gebied van kwetsbaarheid en het delen daarvan met andere vrouwen. Maar ik kom eruit als herboren sensueel, door de kamer dansend, self loving goddess. Dus ik zou deze reis aan iedereen aanbevelen.

 

Cassandra Neeteson Lemkes:

Het programma She Rawrs was erg fijn om te volgen, ik heb veel geleerd over de omgang van emoties bij zowel mijzelf als bij anderen. Manon is een fijne begeleidster die geeft om jouw journey en je graag wilt steunen om samen je doel te bereiken. Ik heb tijdens de cursus belangrijke inzichten opgedaan waar ik Manon en de andere meiden dankbaar voor ben.

 

Jessica Bretherton:

“Ik ben me veel bewuster geworden van mijn vrouwelijkheid, mijn sensualiteit, mijn zelfbeeld en de balans tussen mijn yin en yang energie. De opdrachten uit het programma waren zo origineel, leuk, waardevol en soms een tikje uit mijn comfortzone wat zorgde voor innerlijke groei. Ik neem de vragen en opdrachten uit het programma mee en zal ze blijven toepassen in mijn leven. Manon leidt het programma vol passie en ze is heel authentiek in wat ze doet. Daarnaast heb ik mij ook altijd op mijn gemak gevoeld bij de andere vrouwen uit de groep en vooral bij Manon. Topper!”