She Rawrs

6 weeks programma naar de ontembare en vrije vrouw in jou!

 

Start: 12 juli

Dit programma is voor iedere vrouw die het zat is om altijd people te pleasen, te doen wat anderen van haar verwachten, zich onzeker te voelen als vrouw, haar sparkel en glinstering kwijt te zijn, zich drained te voelen, zich niet sensueel en lomp te voelen,  delen van zichzelf weg te stoppen en zich ervoor schamen, slachtoffer te zijn van haar eigen emoties en omstandigheden en geen uiting durven te geven aan haar innerlijk vuur. 

 

Dit programma is voor iedere vrouw die:

- Haar overtuigingen over wat het betekent om écht vrouw te zijn, wil transformeren

- Zich sensueel, krachtig en zeker willen voelen

- Willen uiten wat er door hen heen gaat

- Haar waarheid wil leren spreken. Ongeacht de meningen van anderen

- Haar zelfliefde, zelfrespect en zelfacceptatie wil vergroten

- Alle aspecten van zichzelf willen omarmen

- Iedere dag zich stralend en bruisend willen voelen

- Die dit samen in een groep krachtige vrouwen willen doen om elkaar te liften en aan te moedigen hetzelfde te doen!

 

Vrouwen van alle leeftijden zijn meer dan welkom om samen dit avontuur aan te gaan!

 

Reclaim je vrouwelijke energie en laat die ongetemde wilde vrouw vrij.

Leer alles van jezelf te omarmen en verstop niets meer van jezelf.

Wees een magneet voor alles wat je verlangt!

Leer je verlangens te kennen en je eigen genot op nummer 1 te zetten! Leer waarom je eigen sparkel aanwakkeren en aan houden datgene is wat jou én de mensen om je heen levend en gelukkig houdt!

Dit doe je niet alleen, maar samen met een groep fantastische vrouwen. Vrouwen die elkaar aanmoedigen en toejuichen erkennen de vrouw in elkaar en daarmee ook de vrouw in zichzelf! 

6 weken lang behandelen we 6 thema's die jou op een dieper niveau je laten kijken naar je vrouwelijkheid én je dit laten ervaren.

Je krijgt:

 • toegang tot besloten IG account
 • Content over ieder thema, iedere week
 • Iedere dag opdrachten die je helpen je vrouwelijkheid te voelen en voeden
 • Werkboek met journal vragen voor zelfonderzoek
 • 7 zoom ontmoeting met de groep vrouwen om ervaringen uit te wisselen. Op de maandag avond van 19:30-21:30
 • Feminine embodiment practices tijdens de ontmoetingen én voor jou thuis
 • Een goddess gal waarmee je sommige opdrachten samen kunt doen
 • Bonus afsluiting: een goddess meditatie en visionboard maken

 

Wat vraagt dit van jou?

 • Toewijding aan jezelf. Toewijding aan jouw vrouw zijn
 • Investering van minimaal 20 minuten per dag tot soms een uur
 • De wil om je eigen ongemakken, weerstand en schaduw in de ogen te kijken
 • Je radicale eerlijkheid tegenover jezelf en de groep
 • Het ontwikkelen van een open en liefdevolle blik tegenover jezelf en anderen

 

Welke thema's behandelen en waarom?

Week 1: Pussy

Ja, daar waar ons vrouw-zijn begint. Bij het orgaan wat dat onderscheid maakt. Je pussy! Onze maatschappij en collectief is zo ingericht dat er van alles wordt vertelt, gedeelt, laten zien om jouw een negatieve relatie met jouw prachtige orgaan te laten ontwikkelen. Denk aan alle producten die je bij de drogist kan kopen tegen geurtjes, pussy juice, etc. Denk aan de namen die wij alle onderdelen van ons orgaan geven: schaam, schaam schaam.

 

Deze week staat vollop in het teken om je relatie met jouw pussy te transformeren, te verstevigen en/of te verankeren. Je krijgt content over wáárom het zo belangrijk is om een positieve relatie met je pussy aan te geven. Je krijgt journal vragen  voor zelfonderzoek rondom dit onderwerp. Daarnaast krijg je dagelijkse opdrachten die jouw helpen je relatie te verbeteren.

Jouw pussy is een veel veel krachtiger dan jij je kunt voorstellen. Het is samen met je baarmoeder het orgaan de bron van jouw levensenergie, jouw vitaliteit en jouw creativiteit. Jouw reis naar een leven als krachtige en vrije vrouw begint hier.

Week 2: Zelfliefde

De meeste vrouwen hebben een hele sterke innerlijke criticus. Zitten vol onzekerheden, zelfafwijzing en veroordelingen. Door de lens van zelfkritiek naar jezelf kijken, maakt ook dat je door deze lens naar andere vrouwen kijkt. Om een heel vrij en authentiek, wild en ongetemd leven te kunnen leven is het van uiterst belang om zelfliefde te cultiveren. Dit gaat verder dan alleen goed voor jezelf zorgen. 

In de maatschappij leren we niet bewust stil te staan bij zelfliefde. Eigenlijk wordt ons gestimuleerd om kritisch te zijn op onszelf. Nooit tevreden te zijn en alles te leggen in het licht van goed of fout. Daarnaast hebben wij vrouwen jaren lang geleerd dat onze eigen ik er niet toe doet. Zijn wij inschikkelijk geweest naar wat anderen willen en vinden en zijn wij niet gestimuleerd onze eigen waarheid te voelen of uit te spreken.

In deze week leer je om jezelf volledig te omarmen om wie je bent. Met alles wat jij bent. Je leert compassie te ontwikkelen voor je lichaam, je gevoelens en je gedachte patronen. Je leer zachtheid en mildheid te creeëren voor jezelf en daarmee ook voor alle andere vrouwen.

Je leert dat wat jij vindt en denkt er mag zijn en een stem mag krijgen.

Week 3: Pleasure

Eat your heart out women! Deze week staat in volle teken van jouw geboorterecht: plezier, genot, pleasure!

In onze calvinistische maatschappij leren wij dat we pas mogen genieten als wij éérst nuttig zijn geweest. Wij leren dat succes hebben, doelen behalen en groei, belangrijker zijn dan ons eigen genot. Bovendien zijn de meeste vrouwen people pleasend en inschikkelijk, waardoor ze niets doen om hun eigen sparkle aan te houden. Hun 'radiance' hoog te houden.

 

 

Deze week staan we stil bij jouw overtuigingen over genieten; pleasure. We gaan opdrachten doen met elkaar die ervoor zorgen dat pleasure jouw nummer 1 prioriteit is. Je leert waarom dit belangrijk is en hoe jouw pleasure ervoor zorgt dat je ook jouw omgeving plezier bezorgt. 

Je leert je focussen op genot en gaat merken hoe jouw genot jouw levenselixer, jouw brandstof wordt in het leven. Later in het programma gaan we dit nog een stapje hoger tillen.

Week 4: Sensualiteit

Sensualiteit is een maatschappelijk beladen thema. Op sensuele vrouwen ligt vaak een oordeel. De kracht  die sensualiteit met zich meebrengt is ondergedompeld onder een laagje angst. Hoe voel jij je om aandacht van anderen te krijgen voor jouw schoonheid? Jouw vitaliteit? Jouw sensualiteit? Roept het angst op? Kun je ervan genieten?

Jaren lang misbruik van vrouwen op seksueel en andere niveau's heeft ervoor gezorgd dat wij het liefste in een hoekje willen wegkruipen. Aan de andere kant zijn er steeds meer vrouwen die boos worden, wat een meer externaliserende vorm van angst is.

 

In deze week neem je een kijk in je eigen overtuigingen rondom sensualiteit en transformeer je deze naar wijsheden.

Deze week leer je waarom sensualiteit jouw kracht is. Hoe jij deze kracht terug kan pakken en je zekerder kunt voelen over jouw sensualiteit. Je leert over de ware aard van sensualiteit en de waarheid hierachter. Je leer van je eigen sensualiteit te genieten en waarom dit jou in je kracht gaat zetten.

 

 

Week 5: Emoties

Emoties zijn aspecten van vrouwelijke energie. We leren als kind vaak af dat we emoties mogen voelen en belichamenen. Peuters weten heel erg goed hoe ze met emoties moeten omgaan. Even flink huilen en boos zijn en het is over. Zij gaan weer over op de orde van de dag. We leren gaande weg dat donkere emoties zoals woede, verdriet, jaloezie, wrok, afgunst niet mogen. Daardoor zijn we geneigd ze weg te drukken, niet te erkennen en blijven ze ergens in ons lichaam opgeslagen zitten. Vervolgens kunnen zij zich manifesteren in allerlei verschillende lichamelijke ongemakken. 

 

Deze week nemen we een kijkje in jouw overtuigingen rondom emoties. Welke emoties vind jij moeilijk om te accepteren, liefde en respect te geven? 

 

Door verschillende opdrachten leer jij alle emotionele golven binnen jezelf weer te belichamen. Je leert dat emoties je diepgang geven in het leven. Kleur geven aan je leven, zowel de lichte als de donkere emoties.

Door het leren belichamen van donkere emoties, leerjij ook hoe de lichtere emoties meer vreugde en plezier brengen. Dezelfde vaardigheden zijn namelijk vereist in het ervaren van je emoties.

Week 6: Sweet spot

Absoluut een van mijn meest favoriete weken. Deze week staat vollop in het teken van water in wijn veranderen. De meest belabberde situatie als uitdaging zien jezelf meer te openen, meer vreugde en genot in je leven te brengen en zo een alchemist te worden van je eigen leven. Een creator van je leven.

The sweet spot gaat over een stukje in een situatie wat fijn is. De pleasure within the dark. Het is absoluut noodzakelijk dat je donkere emoties leer belichamen en leert voelen, VOORDAT je uberhaupt opzoek kan gaan naar de "sweet spot" in een situatie. Als je nog vormen van zelfafwijzing en afwijzing voor jouw donkere emoties hebt, zul je niet jezelf kunnen openen voor meer pleasure, meer geluk, meer plezier.

 

In deze week staan we hierbij stil. Middels opdrachten en al je opgedane kennis en vaardigheden uit de weken ervoor wordt jij een creator van een heerlijk, vrij en authentiek leven.

 

Voel jij bij dit alles dat het voor jou tijd is om je leven zoals vrouw te leven zoals dat voor jou is bedoelt? Wacht dan niet langer en meld je aan!

vol = vol

She Rawrs

€ 300,00
vol = vol

She Rawrs

€ 300,00

6 weeks programma om jouw innerlijke ongetemde vrouw een stem te geven.

Samen met een groep van maximaal 10 vrouwen herontdekken wat het is om écht vrouw te zijn. Je krachtig, stralend en zelfverzekerd voelen als vrouw. Jouw reis om een authentiek, vrij en liefdevol leven te leven.